Lirik Dan Kunci Gitar NDX AKA feat PJR Terminal Giwangan

  • Bagikan
NDX AKA feat PJR Terminal Giwangan
NDX AKA feat PJR Terminal Giwangan

NDX AKA feat PJR Terminal Giwangan

    F        F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
(ji ro, ji ro lu pat)

[Intro] F F A# F Gm C F C

F A# F
biasane jam semene wis ngabari
Gm C F C
nanging tekan saiki HPku durung muni
F A# F
biasane jedal jedul ning ngarepku
Gm C
nanging dino-dino iki
F C
menghilang bagai butiran debu

A# C F Dm
aku mung koyo terminal nggiwangan
Gm A#
mung tok nggo sambat
C
tok nggo istirahat

[Chorus]
F
rasane ora karuan
A# F
ning ati loro tenan
Gm A# C
cinta matiku kau anggep dolanan..
F
pengen opo tak turuti
A# F
leh ku lembur telung wengi
Gm C F C
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

F
lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
A# F
ngeteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati
Gm C
banjur tak kirimi bbm, apa kabar sayang
F C
lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

F
owalah dek, anggepmu aku iki sopo
A# F
bojomu dek, aku iki bojomu
Gm C
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
F C
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

A# C F Dm
aku mung koyo terminal nggiwangan
Gm A#
mung tok nggo sambat
C
tok nggo istirahat

[Chorus]
F
rasane ora karuan
A# F
ning ati loro tenan
Gm A# C
cinta matiku kau anggep dolanan..
F
pengen opo tak turuti
A# F
leh ku lembur telung wengi
Gm C F C
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

F
rasane ora karuan
A# F
ning ati loro tenan
Gm A# C
cinta matiku kau anggep dolanan..
F
pengen opo tak turuti
A# F
leh ku lembur telung wengi
Gm C F C F
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

http://www.bhelagu.com/2016/06/lirik-dan-kunci-gitar-ndx-a-k-a-feat-pjr-terminal-giwangan.html

———————
Versi Chord Dasar /
Kunci Gitar Mudahnya
———————

C C
rasane ora karuan
F C
ning ati loro tenan
Dm F G
cinta matiku kau anggep dolanan..
(ji ro, ji ro lu pat)

[Intro] C C F C Dm G C G

C F C
biasane jam semene wis ngabari
Dm G C G
nanging tekan saiki HPku durung muni
C F C
biasane jedal jedul ning ngarepku
Dm G
nanging dino-dino iki
C G
menghilang bagai butiran debu

F G C Am
aku mung koyo terminal nggiwangan
Dm F
mung tok nggo sambat
G
tok nggo istirahat

[Chorus]
C
rasane ora karuan
F C
ning ati loro tenan
Dm F G
cinta matiku kau anggep dolanan..
C
pengen opo tak turuti
F C
leh ku lembur telung wengi
Dm G C G
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

C
lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
F C
ngeteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati
Dm G
banjur tak kirimi bbm, apa kabar sayang
C G
lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

C
owalah dek, anggepmu aku iki sopo
F C
bojomu dek, aku iki bojomu
Dm G
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
C G
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

F G C Am
aku mung koyo terminal nggiwangan
Dm F
mung tok nggo sambat
G
tok nggo istirahat

[Chorus]
C
rasane ora karuan
F C
ning ati loro tenan
Dm F G
cinta matiku kau anggep dolanan..
C
pengen opo tak turuti
F C
leh ku lembur telung wengi
Dm G C G
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

http://www.bhelagu.com/2016/06/lirik-dan-kunci-gitar-ndx-a-k-a-feat-pjr-terminal-giwangan.html

C
rasane ora karuan
F C
ning ati loro tenan
Dm F G
cinta matiku kau anggep dolanan..
C
pengen opo tak turuti
F C
leh ku lembur telung wengi
Dm G C G C
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

Editor: Alber

  • Bagikan

Tinggalkan Balasan

%d blogger menyukai ini: