fbpx

Lirik Dan Kunci Gitar NDX AKA [feat PJR] – Korban Katresnan

  • Bagikan
Lirik Dan Kunci Gitar NDX AKA
Lirik Dan Kunci Gitar NDX AKA

Lirik Dan Kunci Gitar NDX AKA

Am                      Dm
Ciri - ciri mantan yang getun
(takon kabar.. takon kabar)
  G           Am
Siji takon kabar (yeee..)
  Dm                      Am
kedua.. ngomomg kangen pengen ketemu
     F       G     Am
ke three khamu ngejak gue dolan..

Am
Rosone tresno iki wes ilang
Dm
ibarat kembang kabor kanginan
G
Gedene ombak nabrak karang
Am
Jembar ati nompo kasunyatan
Dm
Aku iso gawe luweh loro
Am
ketimbang batinku ke sikso..
F G Am
aku lungo..

(*)
Dm Am
Pengapurane ora iso baleni tresno
Dm E
ketimbang atiku mati alus..
ke loro.. loro..

[Chorus] :
Amwww.bhelagu.comDm
ilang roso katresnan..
G Am
saikine dadi kenangan..
Dm
ibarat godong gareng
Am
sing kabor kanginan
F G Am
atiku remuk ra karuan
(lololololooooloolo)

Am Dm
Ati lan batin iki..
G Am
ora iso.. tok apusi
Dm
aku ngampet loro..
Am
neng njero dodo..
F G Am
atiku jembar koyo segoro

Am
Ikhlasno aku nggandeng wong lio
Dm
roso sayang e ora gawe loro
G
wes rasah nangis wes rasah ngemis
Am
Cukup semene iki dalane
Dm
eman – eman kasih sayangku
Am
eman eman lehku setia
F G Am
getun kui tibo mburi

==> Kembali ke : (*), [Chorus] (2x)

Editor: Alber

  • Bagikan

Tinggalkan Balasan

%d blogger menyukai ini: